Ervaring

Een administratiekantoor, geleid door een ondernemer, die wil meedenken met u als ondernemer. Die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en het (toekomstige) resultaat van uw onderneming.
Een adviseur die er aan bijdraagt dat administratie van uw bedrijf efficiënt is georganiseerd, die u proactief voorziet van advies waardoor u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk. Een administratiekantoor die met 25 jaar ervaring alle klappen van de zweep kent. Van het invoeren van stukken tot het samenstelling van internationaal jaarrekeningen. En waar u terecht kunt voor al uw bedrijfsvragen. Waar service in de prijs begrepen is.
Zo zijn onze klanten actief in de bouw, constructie, installatie, management adviezen, opleidingen en trainingen, coaching, internationaal bouw van agrarische installaties, afbouw van schepen, webshop, detailhandel, vormgeving en ontwerp, kledingbranche, schoonmaakbranche, uitvaartverzorging, kwekerij van dieren, meubeldesign, stoffering, rijschool, ICT, enz. enz.
Sommigen werken met eigen boekhoudsoftware, sommigen brengen het eens per maand, een enkeling eens per jaar. Wij weten wat verstandig is en waar de risico’s zitten. Gebruik deze ervaring, zodat u zich kunt bezighouden met ondernemen !