Samenwerken

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd. Een administratiekantoor voor uw boekhouding, belastingen en bedrijfsadvies. Een waarbij samenwerking tussen u en uw administratiekantoor vanzelfsprekend is. Het klinkt afgezaagd, maar een goed administratiekantoor verdient zijn geld altijd terug !

Samenwerken is meer dan uw administratie periodiek bij het kantoor afleveren. Samenwerken is ook weten dat u met uw vragen en ondersteuning een partner heeft die u verder helpt. Soms gaat dat over formulieren, autokosten, salarisadministratie; er komt veel op het bordje van een ondernemer. Samenwerken betekent ook dan u niet voor elke vraag of mail een nota krijgt. Wij maken een afspraak voor alle ondersteuning die wij bieden. Geen verrassingen !

Natuurlijk werken we ook samen met partners in de regio, want samen weten we meer dan een. Daarom hebben wij partners zoals een regionaal accountantskantoor, juridische ondersteuning en voor salarisverwerking. Op deze manier heeft u wel de expertise en ondersteuning in huis, maar de kosten van deze experts komen meestal voor rekening van ons kantoor.

Dus in de normale gang van zaken merkt u daar niets van, geen hoge kosten maar zij zijn er wel. Omdat ons te ondersteunen !